Fordele for den private sektor

Fra vasketøj til bæredygtig businesscase

Professionel vask er en industriel proces, som er optimeret i alle led. Derfor kan BVTs medlemmer tilbyde løsninger, der er langt mere kosteffektive end indkøb, vedligeholdelse og drift af egen vaskeløsning.

Samtidig opnås en langt lavere miljømæssig påvirkning til gavn for virksomhedens generelle image og CSR-regnskab.

Det er desuden muligt at opnå en lang række sikkerhedsmæssige fordele som f.eks. overvågning og kassering af arbejdstøj, som ikke længere opfylder de lovmæssige sikkerhedskrav.

Minimalt besvær og fuldt overblik over udgifter

”Vi var klar over, at vi skulle have en professionel vaskeløsning. Vores tøj skal fremstå skinnende hvidt – hver dag” Flemming Halberg, Dagrofa
Koncern Indkøb/Corporate Procurement

Systematisk sikkerhedstjek

Professionel vask gør en synlig forskel

Udover at forbedre bundlinjen kan professionel vask også bidrage til overholdelsen af diverse sikkerhedsregler. F.eks. er det via isyede chips muligt at monitorere arbejdstøj, så tøj som ikke længere opfylder kravene til reflekser og flammehæmmende egenskaber, kasseres.

Spar tid og penge med en professionel vaskeløsning

Professionel vask giver forretningsfordele

Det kan virke tillokkende at investere i sin egen vaskeløsning. Men det er desværre meget sjældent, at investeringer af denne type kan berettiges. Blandt andet fordi kun de færreste virksomheder har mulighed for at udnytte løsningens kapacitet fuldt ud.

Desuden glemmer mange at indregne udgifterne til vedligehold og energiforbrug i regnestykket.

Sidst men ikke mindst skal der afsættes arbejdstid til indsamling og uddeling af vasketøjet. Tid og ressourcer som i stedet kunne være brugt til produktion og udvikling af kerneforretningen.

Vil du vide mere om, hvordan du gør din vaskeløsning til en bæredygtig businesscase, eller ønsker du hjælp til at finde en leverandør af vask- og tekstiludlejning, så skriv til brancheforeningen her:

infobvt@di.dk

Hvem er vi?

BVT er en faglig interesse- og serviceorganisation under Dansk Industri.
Medlemmerne er leverandører og industrielt drevne vaskerier i den private og offentlige sektor. Foreningens medlemmer forpligter sig blandt andet til at være tilsluttet foreningens godkendelsesordning.